Δήλωση Στάθη Κωνσταντινίδη για την έναρξη της 87ης ΔΕΘ

Με αφορμή την έναρξη της 87ης ΔΕΘ, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η 87η διοργάνωση της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πύλες της κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Η πρωτοφανής κακοκαιρία που έπληξε την Περιφέρεια Θεσσαλίας τροποποίησε τον αρχικό σχεδιασμό.

Το μυαλό μας και οι προσπάθειες μας είναι στραμμένες στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται.

Οι δύσκολες καταστάσεις δεν ακυρώνουν τον χαρακτήρα της διοργάνωσης, ούτε το πνεύμα και την αξία της. Η ΔΕΘ συνεχίζει να λειτουργεί ως πεδίο ανάδειξης της περιφερειακής δυναμικής και ανάπτυξης της Βόρειας Ελλάδας. Ως φορέας εξωστρέφειας για τις επιχειρήσεις του τόπου, ιδίως της περιφέρειας. Ως μια αγορά για την προώθηση αγαθών σε καταναλωτές και εμπόρους και ως ένα τραπέζι για τη σύναψη επιχειρηματικών συμπράξεων και εμπορικών συνεργασιών.

Παραμένει ένας θεσμός κύρους, κομμάτι της ιστορίας, της κουλτούρας και του ψυχισμού της Θεσσαλονίκης. Είμαι σίγουρος ότι η φετινή ΔΕΘ θα προσθέσει μια ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση, με θετικό αποτύπωμα για την πόλη, την Βόρεια Ελλάδα και την χώρα».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ