Κεντρική Πολιτική εκδήλωση του Δρ. ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΝΟΓΛΟΥ εν όψει των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Την κεντρική του πολιτική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, ως Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με την Παράταξη «Αλληλεγγύη» του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα, την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, στις 20.00 μ.μ. στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Ηeleχρο-ΔΕΘ (Αίθουσα 3).

Η εκδήλωση θα συνδυασθεί και με την συμπλήρωση 20ετίας της Πολιτικής Δράσης του Β. Καρακωστάνογλου, ως υποψηφίου Βουλευτή στην Α ‘ Θεσσαλονίκης, (2004, 2007, 2009 (επιλαχών), 2015 Ιαν., 2015 Σεπτ.) και υποψηφίου Ευρωβουλευτή (2014) με την Νέα Δημοκρατία, ως Δημοτικού Συμβούλου και Αντιδημάρχου του Δήμου Θεσσαλονίκης (2007-2014) και ως Περιφερειακού Συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας (2019-2023), όπου και υπηρετεί ως Τομεάρχης Διεθνών Διαπεριφερειακών Συνεργασιών (2022-2023) και πριν ως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (1 Σεπτεμβρίού 2019-10 Ιανουαρίου 2022).

Την εκδήλωση θα προλογήσει ο Βουλευτής και πρ. Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας ενώ τον συντονισμό θα έχει ο γνωστός Δημοσιογράφος κ.Χρήστος Νικολαϊδης. Επίσης, θα παρουσιαστεί οπτικό υλικό με ανασκόπηση από την ζωή και τα πεπραγμένα του Β. Καρακωστάνογλου, ως Πανεπιστημιακού – Διεθνολόγου, Νομικού, και Διπλωμάτη Διεθνών Οργανισμών.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ πρώτη «Ημερίδα Συνηγόρων Φοιτητή» των Ελληνικών ΑΕΙ
Επόμενο άρθροΟι πρώτες αλλαγές του Στ. Κασσελάκη σε σημαντικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ