Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Διεξαγωγή του 11ου Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου ICIB-2023

Το Ερευνητικό εργαστήριο Marketing Research Laboratory του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος διοργανώνει στο campus του Πανεπιστημίου από 15 έως 17 σεπτεμβρίου 2023 το 11ο Διεθνές Συνέδριο ICIB 2023.

Tο θέμα του Συνεδρίου, το οποίο θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή, είναι «Νέες προκλήσεις, ευκαιρίες και ιδέες στη διεθνή επιχειρηματική αρένα». Οι εργασίες, οι οποίες θα παρουσιαστούν, θα αναφέρονται στα επιστημονικά πεδία της επιχειρηματικότητας, της εκπαίδευσης, της βιωσιμότητας, της ψηφιοποίησης των επιχειρήσεων καθώς και σε θέματα που αφορούν την τουριστική βιομηχανία και την διεθνή πολιτική επικοινωνία. Επίσης, θα παρουσιαστούν και μία σειρά από μελέτες που αναφέρονται σε επιχειρησιακές πρακτικές Κυπριακών εταιρειών.

Σύντομους χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Καθ. Παντελής Σκλιάς, Πρύτανης Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και η Δρ. Σοφία Δάσκου, Πρόεδρος του Συνεδρίου ICIB και Συντονίστρια του Προγράμματος Σπουδών MSc Digital Marketing του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Το συνέδριο θα φιλοξενήσει επίσης ως ομιλητές διεθνώς καταξιωμένους ακαδημαϊκούς , όπως:

· Την καθ. Εμμανουέλα Πλακογιαννάκη (Chaired Professor of International Business at the University of Vienna), η οποία θα μιλήσει για την « Μελέτη μεγάλων προκλήσεων στις διεθνείς επιχειρήσεις: Ο σημαντικός ρόλος του πλαισίου» .

· Τον καθ. Νίκο Καλογερά (Chair of Sustainable International Business (SIB) at International Business School Maastricht (IBSM), Zuyd University of Applied Sciences), ο οποίος θα μιλήσει για «Την κατανόηση της μετάβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων προς την Αειφορία».

· Τον καθ. Δημήτρη Κανταρέλη (Professor of Economics στο Assumption University, USA) ο οποίος θα μιλήσει για «Την κερδοσκοπική εταιρεία ως χαρτοφυλάκιο συμβολαίων».

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν ακαδημαϊκοί και υποψήφιοι διδάκτορες από διάφορα Πανεπιστήμια της Κύπρου, της Ελλάδος και του εξωτερικού και θα

παρουσιάσουν το ερευνητικό τους έργο τα ακαδημαϊκά μέλη του Ερευνητικού Εργαστηρίου Marketing Research Laboratory του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικές με το συνέδριο μπορείτε να δείτε στον ισότοπο www.icib.eu η μπορείτε με επικοινωνία με την Δρ Δάσκου στο s.daskou@nup.ac.cy


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ