ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΡΙΟY METROPOLITAN PRIVATE HOSPITAL

Το METROPOLITAN PRIVATE HOSPITAL ανακοινώνει με ικανοποίηση την έκδοση της άδειας ιδρύσεως του, την 19η Σεπτεμβρίου 2023, ως ιδιωτικό νοσηλευτήριο στην Πάφο.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο, υψηλών προδιαγραφών ιδιωτικό νοσηλευτήριο 14.000 τ.μ., που διαθέτοντας επτά, πλήρως εξοπλισμένα χειρουργεία, υπερσύγχρονο τμήμα επειγόντων περιστατικών, 75 κλίνες, μονάδα εντατικής θεραπείας και γραφεία ιατρών, στοχεύουμε να αποτελέσει ορόσημο της παροχής υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο.

Το Δ.Σ του METROPOLITAN PRIVATE HOSPITAL εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους συμμετέχοντες για την επίτευξη αυτού του στόχου και ιδιαίτερα στους λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας.

#MetropolitanHospital #metropolitancy #StargemGroup #HospitalPafos #HealthcarePafos  #HealthcareInnovation #TourismDevelopment #SustainableTourism #TransformativeProjects #FutureOfHealthcare #Cyprus #Paphos #Pafos #NewProject #κυπρος #παφος


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΒραβεύσεις για τις Καλύτερες Πρακτικές Ασκήσεις Φοιτητών/τριών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΣυλλογή αγαθών για την στήριξη των πλημμυροπαθών

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ