Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ «Cyprus Olympians» και του Πανεπιστημίου

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023, ο Πρόεδρος των Cyprus Olympians κ. Κώστας Παπακώστας και ο Πρόεδρος των Friends of Olympians κ. Δαμιανός Χατζηδαμιανού, συνοδευόμενοι απο τους Σχολικούς Εφόρους του Δήμου Πάφου Δρ. Δέσποινας Κωνσταντινίδη και κ. Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου, είχαν συνάντηση με τον Καθηγητή Παντελή Σκλιά, Πρύτανη και τον Καθηγητή Σάββα Χατζηχριστοφή, Αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση προκειμένου οι δυο Οργανισμοί να προχωρήσουν στην αμοιβαία εμβάθυνση των σχέσεων και συνεργασιών με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος.

Επίσης, υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ «Cyprus Olympians» και Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, δημιουργώντας το θεσμικό πλαίσιο για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση διαφόρων ερευνητικών προγραμμάτων καθώς και την υλοποίηση, στο άμεσο διάστημα, επιστημονικού συμποσίου με στόχο την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τη δράση και τους στόχους των δυο Οργανισμών.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ