Συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του Aristotle Medical Forum και του 2ου Παγκόσμιου Πανομογενειακού Ιατρικού Συνεδρίου

Το Τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ διοργανώνει το ετήσιο Aristotle Medical Forum (AMF) το οποίο φιλοξενεί το 2ο Παγκόσμιο Πανομογενειακό Ιατρικό Συνέδριο, από 6 έως και 8 Οκτωβρίου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 

Στο πλαίσιο του AMF και του 2ου Παγκόσμιου Πανομογενειακού Ιατρικού Συνεδρίου, θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου από την Οργανωτική Επιτροπή αύριο, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 11.00, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης (κτίριο Μ2).

 

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν κορυφαίοι, παγκοσμίως, επιστήμονες και ερευνητές, ενώ διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες από τη διασπορά θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για την εξέλιξη της Επιστήμης και τη διάδοση του Ελληνισμού σε όλο τον κόσμο.

 

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα αποτελέσουν ένα κοινό πεδίο συνάντησης της Ιατρικής Επιστήμης και Καινοτομίας με την Τεχνολογία, τη Βιομηχανία και την Κοινωνία. Στόχος είναι η ανάδειξη των καινοτόμων επιτευγμάτων της Ιατρικής και της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, καθώς και ο σχεδιασμός δράσεων από την Πολιτεία και τη Βιομηχανία προς την κατεύθυνση της προαγωγής της Δημόσιας Υγείας.

 

Επίσημη ιστοσελίδα: https://diaspora.med.auth.gr/

Οργανωτική Επιτροπή: https://diaspora.med.auth.gr/amf-2023/organizing-committee/


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΤο Ισραήλ αποκατέστησε τον έλεγχο στα σύνορά του με τη Λωρίδα της Γάζας – 1.500 μαχητές της Χαμάς σκοτώθηκαν σε ισραηλινό έδαφος
Επόμενο άρθροΑλλαγές στον τρόπο επιλογής διοικήσεων των φορέων του δημοσίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ