Συνδιοργάνωση διάλεξης: «Πρόσφυγες στην ανατολική Μεσόγειο κατά τον όψιμο Μεσαίωνα: «χαρτογραφώντας» τους ελληνικούς πληθυσμούς στο Αιγαίο και στην Κύπρο»

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023, η ώρα 19:00, στο Παλαιό Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, η δημόσια διάλεξη της δρος Ευστρατίας Συγκέλλου, επίκουρης καθηγήτριας βυζαντινής ιστορίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, που συνδιοργανώθηκε από το Τμήμα Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος και την Εταιρεία Κυπριακών Σπουδών, με θέμα:

«Πρόσφυγες στην ανατολική Μεσόγειο κατά τον όψιμο Μεσαίωνα: «χαρτογραφώντας» τους ελληνικούς πληθυσμούς στο Αιγαίο και στην Κύπρο».

Η δρ Ευστρατία Συγκέλλου, βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος, ως φιλοξενούμενη της Λέκτορος Κατερίνας Παπαζαχαρία και του Τμήματος Ιστορίας, Πολιτικής και Διεθνών Σπουδών, για σειρά μαθημάτων από την Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου μέχρι την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Προγράμματος Διά Βίου Μάθησης Erasmus, που αφορά την κινητικότητα ακαδημαϊκού προσωπικού για διδασκαλία.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ «πρώτη» της Χρύσας Αράπογλου στο δημοτικό συμβούλιο της Καλαμαριάς – Παρέμβαση για το ΙΑΠΕ
Επόμενο άρθροΟ γγ του ΝΑΤΟ καταδικάζει τη Χαμάς, καλεί το Ισραήλ να προστατεύσει τους αμάχους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ