Εκδήλωση – Αφιέρωμα στον Μαριο Τόκα στα Τρίκαλα

Μέσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων στο «Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη», πραγματοποιήθηκε το Μουσικό Αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα, από τον Σύλλογο Κυπρίων Τρικάλων.
Μια συναυλία αφιερωμένη στον Κύπριο μουσικοσυνθέτη, που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Κυπρίων Τρικάλων και η Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ανάγνωση της επιστολής του πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, κυρίου Σταύρου Αυγουστίδη. Απευθύνοντας χαιρετισμό ο Πρόεδρος του τοπικού Συλλόγου Κυπρίων κ. Ο Χρίστος Μοδέστου τόνισε ότι η εκδήλωση «είναι η πρώτη μιας σειράς εκδηλώσεων για τα 50 χρόνια της Τουρκικής εισβολής στη Μαρτυρία Μεγαλόνησο, οι οποίες θα κορυφωθούν το Καλοκαίρι του 2024. Θα είναι μεγάλη μας χαρά ν’ αγκαλιάσετε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια γιατί η Κύπρος είναι Ελλάδα» ενώ από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων κ. Ο Γεώργιος Συλλούρης σημείωσε ότι «ως λύση του Κυπριακού εννοούμε την αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων και των εποίκων».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας και η προσφάτως εκλεγμένη Περιφερειακή σύμβουλος Χρύσα Ντιντή. Χαιρετισμούς έστειλαν ο Υπουργός Ανάπτυξης Κ. Σκρέκας και οι Βουλευτές Μ. Κοντοτόλη και Α. Λιούτας.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ