Δράση ενημέρωσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Διαβήτη η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο φύλων, το Δημοτικό Ιατρείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Καλαμαριάς, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διαβητικών Ν. Θεσσαλονίκης «Άγιος Δημήτριος», θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 16/11/2023 σε συγκεκριμένο χώρο στην Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (Δημαρχείο), και στην πλατεία του Φοίνικα από τις 10:00- 13:00:

α) δωρεάν έλεγχο σακχαρώδη διαβήτη, με μετρήσεις γλυκόζης αίματος και

β) κατευθυντήριες οδηγίες διατροφής στα άτομα που εμφανίζουν αυξημένο σάκχαρο από τη Διατροφολόγο κα Ευσταθία Παπαϊωάννου.

Σκοπός της δράσης είναι να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες του Δήμου Καλαμαριάς σε ό,τι αφορά τον Σακχαρώδη Διαβήτη, μια ύπουλη ασθένεια, για την οποία απαιτείται γνώση και πρόληψη.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Θα επιδιώξουμε στενότερη συνεργασία με τη Γερμανία – Έχουμε μια από τις σταθερότερες οικονομίες στην Ευρωζώνη
Επόμενο άρθροHealthcare Business Awards 2023, απονομή GOLD βραβείου με συμμετοχή Καθηγητών της ΣΘΕΤ του ΕΑΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ