Πρακτική άσκηση στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη από τον τελειόφοιτο της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος

Ο Διονύσιος Δραγώνας , τελειόφοιτος της νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στη Μόνιμη Αντιπροσωπεία της Ελλάδος στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη. Ασχολήθηκε κυρίως με την 6η επιτροπή (νομικά), ενώ επίσης συνεισέφερε στις εργασίες της αντιπροσωπείας κατά τη high level week του ΟΗΕ, όταν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων παρευρέθηκαν στη Νέα Υόρκη, ώστε να απευθύνουν λόγους. Τέλος, έζησε από κοντά τη διαδικασία ψήφισης ενός resolution στη Γενική Συνέλευση , στο Συμβούλιο Ασφαλείας και στις επιτροπές του ΟΗΕ.

Η συμμετοχή αυτή του Διονύσιου Δραγώνα αποδεικνύει την ικανότητα των φοιτητών μας, μέσω των ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων μας, να επιτύχουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε διεθνές επίπεδο και να επιλέγουν επαγγελματικές κατευθύνσεις που συμβάλλουν στην προώθηση του διεθνούς δικαίου και της διπλωματίας.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚομφορμιστής: ο άνθρωπος που δεν ήθελε να αλλάξει τον κόσμο
Επόμενο άρθροΜήνυμα Προέδρου της Δ.Ε. του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου για την 50η Επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ