Πολυτεχνείο: Κατέθεσε στεφάνι ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης

Tης Αναστασίας Καραγιάννη

Για την 50η επέτειο από την εξέγερση, ο νέος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, κατέθεσε στεφάνι στο ΑΠΘ

Με αφορμή τα πενήντα χρόνια που συμπληρώνονται σήμερα, από την εξέγερση του Πολυτεχνείου πολίτες κάθε ηλικίας αφήνουν το λουλούδι τους, στο χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων της Θεσσαλονίκης, εργατικά σωματεία, φοιτητές, σύλλογοι υπαλλήλων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, συγκεντρώθηκαν σήμερα για να καταθέσουν στεφάνια. Ανάμεσα τους ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης μαζί με μέλη της παράταξης «ομάδα για τη Θεσσαλονίκη».

«Δεν ξεχνούμε την κορυφαία στιγμή του αγώνα. Συνεχίζουμε έχοντας ως παρακαταθήκη τα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Nομίζω πως όλη η Θεσσαλονίκη σήμερα σκύβει ευλαβικά το κεφάλι, σε ό,τι σημαίνει αυτή η μεγάλη ιστορική στιγμή στην χώρα μας» δήλωσε χαρακτηριστικά κ. Αγγελούδης.

Θεσσαλονίκη: Άνθρωποι όλων των ηλικιών αφήνουν λουλούδια 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΕπιστημονική Διημερίδα με θέμα: «Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Λεόντιος: Η ζωή, το έργο του και η κληρονομιά του» (17-18 Νοεμβρίου 2023)
Επόμενο άρθροΣυνάντηση του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταύρου Καλαφάτη με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ