Ξανασχεδιάζουμε μαζί την πλατεία Σκρα!

Ο Δήμος Καλαμαριάς σε συνεργασία με το εργαστήριο σχεδιασμού «Δημόσιος χώρος και συμμετοχικός σχεδιασμός» του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ξεκινάει τη διαδικασία επανασχεδιασμού της πλατείας Σκρα, μέσα από μια ανοιχτή διαδικασία συμμετοχής. Στόχος είναι μια πλατεία ζωντανή, ανοικτή και προσβάσιμη σε όλους και όλες, περιβαλλοντικά φιλική και προσαρμοσμένη στις νέες κλιματικές συνθήκες.

Το 1ο Εργαστήριο Συμμετοχικού Σχεδιασμού για την πλατεία Σκρα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 11:00 – 14:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, Καραμαούνα 1, δίπλα στο ΚΕΠ, πάνω στην πλατεία. Εκεί θα μιλήσουμε για τις ανάγκες και τα προβλήματα της πλατείας, όπως είναι σήμερα, τις επιθυμίες και τις ιδέες σας, για το τι πρέπει ν’ αλλάξει στο μέλλον.

«Όπως έχει τονίσει ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, μαζί με τους πολίτες συνδιαμορφώνουμε τα έργα, εξετάζοντας τα αιτήματα και τις ανάγκες, που έχουν καταθέσει. Βάζουμε λοιπόν ακόμη ένα λιθαράκι, για ένα έργο, το οποίο σίγουρα θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών», τονίζει η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλία Παντελίδου.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΓάζα: Παίρνει παράταση η εκεχειρία με την απελευθέρωση περισσότερων ομήρων από τη Χαμάς
Επόμενο άρθροΤΕΠΑΚ/Εργαστήριο: “Γραμματισμός στα προσωπικά δεδομένα”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ