ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η πόλη, τα προβλήματα, οι πολιτικοί και το μέλλον της

Οι “Ανιχνεύσεις” εκτός από το ιστολόγιο και την διαδικτυακή τηλεόραση, πραγματοποιούν μια φορά τη μήνα εκδήλωση στον Ιανό (Αριστοτέλους 7) με σκοπό την διαμόρφωση μιας ενεργού κοινωνίας των πολιτών.

Οι δύο πρώτες εκδηλώσεις πήγαν πολύ καλά. Συμμετείχε μεγάλος αριθμός ατόμων και έθεσε ερωτήσεις στους ομιλητές. Την ερχόμενη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιούμε την 3η εκδήλωση. Το θέμα μας είναι η Θεσσαλονίκη, τα προβλήματά της, οι άνθρωποί της και οι πολιτικοί της.

Είναι η πρώτη μιας σειράς παρόμοιων εκδηλώσεων που αποσκοπούν να δείξουν την εγκατάλειψη της πόλης από το κεντρικό κράτος και να αναδείξουν τρόπους που οι πολιτικοί της θα μπορούσαν να βοηθήσουν πιο ενεργά και αποτελεσματικά. Θα είναι ένας διάλογος των πολιτικών με τους πολίτες.

Θα βρεθούν, λοιπόν, στο πατάρι του Ιανού τρείς πολιτικοί από τα τρία μεγαλύτερα κόμματα και ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Θα είναι στο πάνελ:

-Σταύρος Καλαφάτης, Γ.Γ. Κ.Ο. Ν.Δ, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης

-Σωκράτης Φάμελλος, πρόεδρος Κ.Ο. Συριζα

-Αθανάσιος Γλαβίνας, Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

-Στέλιος Αγγελούδης, Νέος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Σας περιμένουμε να θέσετε τους προβληματισμούς σας και ερωτήσεις στο πάνελ. Δεν μπορεί να περιμένουμε να λύσουν άλλοι τα προβλήματα της πόλης και να αναζητήσουν το νέο ρόλο της. Πρέπει να αναλάβουμε ενεργό δράση.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί live streaming από www.anixneuseis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ