Συνάντηση του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Καλαφάτη με Εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών

Ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, είχε συνάντηση σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή, με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών με αντικείμενο θέματα του κλάδου τους.

Στη συνάντηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα, συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της ΠΟΠΥΣΥΠ, Πέπλης Στυλιανός, ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ., Κορμπύλας Αθανάσιος και το μέλος του Δ.Σ. Κωνσταντακόπουλος Λεωνίδας.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο30 Νοεμβρίου 1943: Η εκτέλεση από τους Γερμανούς κατακτητές και τους συνεργάτες τους, των αναπήρων του έπους του 1940-1941 και η απαράγραπτη απαίτηση για αποζημίωση.
Επόμενο άρθροΚ. Μαυρίδης: Το μέλλον της ΕΕ εξαρτάται από την Κοινή Άμυνα και  Ασφάλεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ