Σημαντική Βράβευση για το Κολέγιο CDA

Το Βραβείο Εταιρικού Εθελοντισμού στην κατηγορία Μεσαίες Επιχειρήσεις έλαβε το Κολέγιο CDA στον 8ο Διαγωνισμό Εταιρικού Εθελοντισμού και Εθελοντικής Προσφοράς του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού, τιμώντας την 5η Δεκεμβρίου Παγκόσμια Μέρα Εθελοντισμού.

Το βραβείο παρέλαβαν σε Τελετή που έγινε τις 5/12/23 στο Προεδρικό Μέγαρο η κ. Τόνια Γεωργίου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Κολεγίου CDA Λευκωσίας και η κ. Καρολίνα Κυπριανού, Διευθύντρια του Κολεγίου CDA Πάφου.

Παρευρέθηκε και η κ. Στέλλα Μιχαηλίδου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Κολεγίου CDA Λεμεσού. Ο Πρόεδρος του CDA κ. Θανάσης Χριστοφόρου και η Διευθυντική Ομάδα του Κολεγίου απευθύνουν εγκάρδιες ευχαριστίες και θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη για τη σημαντική στήριξη, στο Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού για το σπουδαίο έργο που επιτελεί καθώς και στο Διοικητικό και Ακαδημαϊκό Προσωπικό και τους Φοιτητές του Κολεγίου CDA Παγκύπρια για τις πρωτοβουλίες, το χρόνο και τις εθελοντικές υπηρεσίες που προσφέρουν σε δεκάδες δράσεις ολόχρονα, στηρίζοντας έμπρακτα το συνάνθρωπο και την κοινωνία.

Το τιμητικό βραβείο αφιερώνεται στη μνήμη του τέως Γενικού Διευθυντή του Κολεγίου CDA μ. Παντελή Ιωάννου που υπήρξε πρότυπο επιστήμονα και ανθρώπου και σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την πρόωρη απώλειά του.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΈμφαση στην αμοιβαία επωφελή θετική ατζέντα στην αυριανή συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Νεαρή βρέθηκε νεκρή στην άκρη του δρόμου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ