Συνάντηση του Δ. Παπαδημούλη με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου

  • Συνάντηση του Δημήτρη Παπαδημούλη με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου στις Βρυξέλλες

  • Συμφωνήθηκε να συνεχιστεί η πολύ καλή συνεργασία που έχει ήδη οικοδομηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια στο πλαίσιο της Ευρωομάδας της Αριστεράς, αλλά και ευρύτερα

Ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτής της Αριστεράς, Δημήτρης Παπαδημούλης, συναντήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου, με αφορμή την επίσκεψη του τελευταίου στις Βρυξέλλες.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα,ο Δημήτρης Παπαδημούλης ενημέρωσε τον ΓΓ του ΑΚΕΛ για την ίδρυση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Αριστεράς στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα, καθώς και για τις αρνητικές συνέπειες της πολιτικής Μητσοτάκη.

Από την πλευρά του ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ ενημέρωσε τον Δημ. Παπαδημούλη για τις τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο και συμφώνησαν στην ανάγκη κοινής και συντονισμένης δράσης των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων για την αντιμετώπιση των προκλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και ΕΕ,ενόψει και των Ευρωεκλογών του Ιουnίου 2024.

Ο Στέφανος Στεφάνου και ο Δημήτρης Παπαδημούλης επαναβεβαίωσαν την ανάγκη ενίσχυσης της πολύ καλής συνεργασίας που έχει ήδη οικοδομηθεί όλα τα προηγούμενα χρόνια στο πλαίσιο της Ευρωομάδας της Αριστεράς, αλλά και στο πεδίο των διμερών σχέσεων.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΈνσταση Αντισυνταγματικότητας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο σχέδιο νόμου Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με τίτλο “μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής”
Επόμενο άρθρο«Το ζήτημα δεν είναι να λες ότι είσαι αριστερός, αλλά τι κάνεις στην πράξη και τι ψηφίζεις»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ