Status 107,7- Χαρίσαμε χαμόγελο στα παιδιά της Θεσσαλίας! Τεράστια ανταπόκριση στην πρωτοβουλία για τα παιδιά του Παλαμά Καρδίτσας

Εκατοντάδες παιδιά συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου στο Κλειστό γυμναστήριο Παλαμά, για να πάρουν το δώρο τους μέσω της Πρωτοβουλίας του Status 107,7 “Χαρίζουμε Χαμόγελο στα Παιδιά της Θεσσαλίας”!

Γονείς και παιδιά βρέθηκαν από νωρίς το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο, όπου είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να γελάσουν με την καρδιά τους, σε μία εκδήλωση, που αποτέλεσε “όαση” μέσα στις δύσκολες στιγμές που βιώνουν, μετά την καταστροφική επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

Παιδιά νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων της περιοχής διασκέδασαν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια, φωτογραφήθηκαν με τον Άι Βασίλη, πήραν σοκολατένιες λιχουδιές κι έφυγαν, κρατώντας στα χέρια τους, το καινούριο τους παιχνίδι.

Οι συντελεστές του Status, που βρεθήκαμε στον Παλαμά είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με γονείς και παιδιά κάθε ηλικίας και να ανταλλάξουμε ευχές για τις γιορτές.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, κ. Κωνσταντίνος Γκόλτοσς και η αντιδήμαρχος Παλαμά, κ. Ράνια Φούντα, η οποία συνέδραμε στη διοργάνωση της εκδήλωσης, ενώ ο Διευθυντής του Status, Δημήτρης Βενιέρης ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή και τις εταιρίες-χορηγούς που στάθηκαν στο πλευρό του σταθμού από την πρώτη στιγμή.

Οι συντελεστές του Status, αφήσαμε τον Παλαμά Καρδίτσας με ένα μεγάλο χαμόγελο και μια ευχή: τα επόμενα Χριστούγεννα να είναι καλύτερα για αυτά τα παιδιά και τις οικογένειές τους!


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη, Ο αγιορείτης γεωργιανός άγιος Ιλαρίων μπροστά στον αιμοβόρο εξωμότη συμπατριώτη του διοικητή της πόλης
Επόμενο άρθροΕρντογάν: Aποφάσεις για F-16 και τη Σουηδία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ