ΕΕΘ: Επαγγελματίες πραγματοποίησαν εορταστική εκδήλωση για καλό σκοπό

Συγκεκριμένα τα έσοδα της εκδήλωσης του ΕΕΘ, θα διατεθούν για την ενίσχυση του σωματείου “Αρωγοί του Ιδρύματος Άγιος Δημήτριος”

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργάνωσε την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με τη Λέσχη Lions Θεσσαλονίκη (ΗΡΑΚΛΕΙΑ), εορταστικό brunch φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΕΕΘ, ανέλαβε την οργανωτική επιμέλεια την οργανωτική επιμέλεια της εκδήλωσης. Όλα τα έσοδα που αποκόμησαν από την εκδήλωση διατέθηκαν για την στήριξη του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων «ΑΡΩΓΟΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» μετά από απόφαση του προέδρου κ. Μιχάλη Ζορπίδη και σύσσωμης της Διοίκησης του ΕΕΘ.

Με εορταστική ατμόσφαιρα, οι παρευρισκόμενοι ενίσχυσαν την κοινωνική αυτή δράση και αντάλλαξαν ευχές. Η  πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κα Άννα Νικηφορίδου κατά τον χαιρετισμό της, τόνισε πως το ΕΕΘ «έχει στην κορυφή της ατζέντας του δράσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο». Παράλληλα ευχαρίστησε τον  πρόεδρο κ. Μιχάλη Ζορπίδη, για τη στήριξη στη διοργάνωση εκδηλώσεων με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηυθύναν επίσης: O εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης, o Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Τεχνικών Μέσων κ. Κώστας Ιακώβου, ο Β΄ Αντικυβερνήτης της Διεθνούς Οργάνωσης Lions για την Βόρεια Ελλάδα και την Κύπρο κ. Παναγιώτης Συνοδινός και η πρόεδρος του Σωματείου Γονέων και Κηδεμόνων «ΑΡΩΓΟΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ» κα Ολυμπία Κορδά.

Στον τερματισμό της η εκδήλωση έκλεισε με επιφύλαξη ανανέωσης του ραντεβού, για την επόμενη κοινωνική δράση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

 

Προηγούμενο άρθροNέα διάκριση στην Ολυμπιάδα Μαγειρικής: Επαγγελματίες μάγειρες της Ένωσης Επαγγελματιών Μαγειρικής Ελλάδας
Επόμενο άρθροΕΣΘ: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην πλατεία Ναυαρίνου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ