Νίκος Χριστοδουλίδης για τον θάνατο του Τίτου Κολώτα: Φτωχότερες είναι από χθες η Κύπρος και ιδιαίτερα η Λεμεσός

Βαθιά θλίψη εκφράζει σε γραπτή του δήλωση για τον θάνατο του Τίτου Κολώτα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ο κ. Χριστοδουλίδης σημειώνει ότι ο εκλιπών ήταν ακούραστος εργάτης της δημοσιογραφίας, της έρευνας και της συγγραφής, καθώς και του πολιτισμού και μία εξέχουσα προσωπικότητα της Λεμεσού και της Κύπρου.

«Ο Τίτος Κολώτας ήταν μια εξέχουσα προσωπικότητα, όχι μόνο της Λεμεσού, την οποία αγάπησε με πάθος και υπηρέτησε πιστά από διάφορα μετερίζια, αλλά και ολόκληρης της Κύπρου, αφού η ενασχόληση του με τα κοινά, τη δημοσιογραφία και τον πολιτισμό, άφησε το θετικό αποτύπωμα της στη χώρα μας», αναφέρει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στη γραπτή του δήλωση.

«Η Κύπρος και ιδιαίτερα η Λεμεσός είναι από χθες φτωχότερες χωρίς την παρουσία του αγαπημένου μας Τίτου Κολώτα», καταλήγει, εκφράζοντας συλλυπητήρια στη σύζυγο του Μαρία και στα παιδιά του, Ισίδωρο, Δάφνη και Μιχάλη.

Πηγή : ΚΥΠΕ


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΑνησυχία Στιούαρτ για τις εξελίξεις στη νεκρή ζώνη ενόψει επαφών στη Νέα Υόρκη
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με τον Οικουμενικό Πατριάρχη στο Φανάρι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ