Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του ομότιμου καθηγητή Χριστόδουλου Κ. Γιαλλουρίδη και συζήτηση με Πανεπιστημιακούς για το Κυπριακό

Η Ελληνική Εταιρεία Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ιεράς Μονής Κύκκου και ο εκδοτικός οίκος Ι. Σιδέρης συνδιοργανώνουν τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του ομότιμου Καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου, Χριστόδουλου Κ. Γιαλλουρίδη με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους μετά την απώλεια του κορυφαίου διεθνολόγου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Τελετών του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ιεράς Μονής Κύκκου «Αρχάγγελος».

 

Στο πλαίσιο διεξαγωγής της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί ο αφιερωματικός τόμος «Διεθνής Πολιτική & Διεθνείς θεσμοί σε έναν κόσμο που αλλάζει» του εκδοτικού οίκου «Ι. Σιδέρης».

Θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγύλης τραπέζης με θέμα: «Το Κυπριακό Πρόβλημα στο πλαίσιο των σύγχρονων διεθνών εξελίξεων», με την συμμετοχή πανεπιστημιακών καθηγητών: Στέλιος Περράκης, Γρηγόρης Τσάλτας και Ανδρέας Θεοφάνους. Συντονιστής: Σάββας Ιακωβίδης.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Γεγονός με παγκόσμια σημασία και πολύ μεγάλη διεθνή εμβέλεια η αναστήλωση του ανακτόρου του Φιλίππου Β’ στις Αιγές
Επόμενο άρθροΣυνεδρίασε για πρώτη φορά το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο της Π.Κ.Μακεδονίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ