Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του ομότιμου καθηγητή Χριστόδουλου Κ. Γιαλλουρίδη και συζήτηση με Πανεπιστημιακούς για το Κυπριακό

Η Ελληνική Εταιρεία Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων, το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ιεράς Μονής Κύκκου και ο εκδοτικός οίκος Ι. Σιδέρης συνδιοργανώνουν τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του ομότιμου Καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου, Χριστόδουλου Κ. Γιαλλουρίδη με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους μετά την απώλεια του κορυφαίου διεθνολόγου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα Τελετών του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ιεράς Μονής Κύκκου «Αρχάγγελος».

 

Στο πλαίσιο διεξαγωγής της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί ο αφιερωματικός τόμος «Διεθνής Πολιτική & Διεθνείς θεσμοί σε έναν κόσμο που αλλάζει» του εκδοτικού οίκου «Ι. Σιδέρης».

Θα ακολουθήσει συζήτηση στρογγύλης τραπέζης με θέμα: «Το Κυπριακό Πρόβλημα στο πλαίσιο των σύγχρονων διεθνών εξελίξεων», με την συμμετοχή πανεπιστημιακών καθηγητών: Στέλιος Περράκης, Γρηγόρης Τσάλτας και Ανδρέας Θεοφάνους. Συντονιστής: Σάββας Ιακωβίδης.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ