Η 25η Διεθνής Ολυμπιάδα Ρομποτικής IRO και το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αθλητικής Ρομποτικής® HRSF League στο Π.Φάληρο

Το Στάδιο Taekwondo στο Π.Φάληρο θα φιλοξενήσει την 25η Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής IRO, ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί το 1ο (επίσημο) Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αθλητικής Ρομποτικής® HRSF League από την ομοσπονδία ΕΛ.Ο.Α.Ρ.Τ./H.R.S.F. από τις 16 έως τις 20 Ιανουαρίου 2024. Οι διαγωνισμοί πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα 6 υπουργείων και φορέων, καθιστώντας την διοργάνωση μοναδική για τα ευρωπαϊκά δεδομένα και το σημαντικότερο τεχνοκρατικά αθλητικό, πολιτιστικό και εκπαιδευτικό γεγονός στην Ελλάδα .

Τα Υπουργεία Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Οικονομικών, Τουρισμού, Ανάπτυξης, η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, καθώς και ο οργανισμός Unesco-Institute for Lifelong Learning, συνεργάζονται ενεργά για την επιτυχή διεξαγωγή αυτών των meta αθλημάτων στην Ελλάδα .

Ο διαγωνισμός HRSF League διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Αθλημάτων Ρομποτικής και τεχνολογίας ΕΛ.Ο.Α.Ρ.Τ., εμπνέοντας τους νέους να συμμετάσχουν σε καινοτόμα, συναρπαστικά τεχνολογικά και ρομποτικά αθλήματα® και παρέχοντας τους την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους και να επιδείξουν τη δημιουργικότητά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι, προπονητές και εκπαιδευτικοί αλλα και το ευρύ κοινό μπορούν να παρακολουθήσουν αυτή τη μοναδική διοργάνωση που θα συμβάλει στην προώθηση της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης και της αθλητικής ρομποτικής® στη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο email support@roboticsports.org ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα: https://iroc.gr και https://roboticsports.org

Προηγούμενο άρθροΔημήτρης Μάντζος: «Να μη μάθουμε από το εξωτερικό τι συζητήθηκε με τον κ. Μπλίνκεν»
Επόμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Σημαντικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της αυθαίρετης δόμησης – Nέα μέτρα αύριο κατά της ακρίβειας (video)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ