Θεσσαλονίκη: «Η Γεωργία ήταν ήδη νεκρή όταν εστάλη το μήνυμα από το κινητό της»

Σύμφωνα με στοιχεία που ήρθαν στο φως στη διάρκεια συνέντευξης σήμερα Δευτέρα (15/01) από τη δικηγόρο της οικογένειας της 41χρονη Γεωργία που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη «ήταν νεκρή όταν εστάλη το μήνυμα από το κινητό της». Τόνισε επίσης την «πλύση εγκεφάλου» που έκανε στο θύμα ο κατηγορούμενος σύντροφός της.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» η δικηγόρος της οικογένειας της 41χρονης εγκύου, Αριάδνη Νούκα «η οικογένεια θα δηλώσει παράσταση κατά των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι και κατηγορούνται για δολοφονία κατά συναυτουργία».

«Υπήρχε μία χειριστική σχέση, δεν συζούσαν, η Γεωργία ζούσε με την κόρη της, τη μητέρα της και τον αδερφό της»

Σε ερώτηση για τη σχέση του θύματος με τον φερόμενο δράστη, η Αριάδνη Νούκα απάντησε τα εξής: «Σ’ αυτό που μέχρι τώρα συμφωνεί όλη η οικογένεια, είναι ότι, υπήρχε μία χειριστική σχέση με αυτό τον άνθρωπο που σχετιζόταν δε συζούσαν. Η Γεωργία ζούσε με την κόρη της, τη μητέρα της και τον αδερφό της».

Σε αναφορά στη συμπεριφορά του μετά την εξαφάνιση και την προσπάθεια αποπροσανατολισμού των ερευνών, η δικηγόρος σημείωσε τα εξής: «Της έκανε πλύση εγκεφάλου για την προσωπικότητά του. Στην αρχή της είχε πει πως ήταν εργαζόμενος στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και του χρώσταγαν λεφτά και γι’ αυτό έφυγε», είπε και «το μήνυμα που εστάλη από το κινητό της εστάλη όταν η Γεωργία δεν βρισκόταν στη ζωή».

Tέλος, έκανε λόγο για «σκληρή βιαιότητα», αρνούμενη να πει δημόσια τι άκουσε ο πατέρας της γυναίκας από τον τελετάρχη.

Προηγούμενο άρθροΜόνο 20 από τα 36 παιδιά της τουρκικής εισβολής έχουν ταυτοποιηθεί, είπε ο ΠτΔ της Κύπρου
Επόμενο άρθροΔράμα: Έκθεση του μουσείου Μπενάκη αφιερωμένη στην αυτοκρατορική Κίνα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ