Από τις 1-4 Φεβρουαρίου 2024 η 30η AGROTICA στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης – Πάνω από 1.800 εκθέτες σε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις των τελευταίων ετών

Δικαιώνοντας πλήρως το γεγονός ότι αποτελεί μία από τις πέντε μεγαλύτερες εκθέσεις του αγροτικού κλάδου στην Ευρώπη η επετειακή 30η Agrotica από τις 1-4 Φεβρουαρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης θα είναι το κορυφαίο “ραντεβού” της γεωργίας για το 2024 συγκεντρώνοντας πάνω από 1.800 εκθέτες από 49 χώρες.

Με απόλυτη κάλυψη όλων των διαθέσιμων στεγασμένων και υπαίθριων χωρών του Εκθεσιακού Κέντρου η Agrotica του 2024 θα είναι μία εκθεσιακή διοργάνωση αντάξια των μεγαλύτερων ανάλογων εκθέσεων του πρόσφατου παρελθόντος τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά.

H παγκόσμια νέα τεχνολογία από όλο το φάσμα της αγροτικής επιχειρηματικότητας θα είναι παρούσα στην Agrotica με όλους τους τομείς της γεωργίας, τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και όλες τις παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις μηχανημάτων, εξοπλισμού και εφοδίων.

Η δυναμική του πρωτογενούς τομέα, τα Σχέδια Βελτίωσης που αλλάζουν το «πρόσωπο» της γεωργίας και οι τελευταίες καινοτομίες στο αγροτικό πεδίο θα είναι το επίκεντρο της Agrotica, η οποία θα φιλοξενήσει και πολλές δεκάδες παράλληλες εκδηλώσεις φορέων και εκθετών για όλες τις εξελίξεις της αγροτικής τεχνολογίας.

Μεγάλης βαρύτητας θα είναι το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Agrotica που διοργανώνεται στις 3-4 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο “Ν. Γερμανός” από το Τμήμα Γεωπονίας του Α.Π.Θ. σε συνεργασία με τη ΔΕΘ-HELEXPO, όπου θα τεθούν όλες οι τελευταίες συστημικές προσεγγίσεις για την αναγέννηση της γεωργίας και της υπαίθρου.

Τις «πύλες» της Agrotica εκτιμάται ότι θα περάσουν δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ πολυάριθμα γκρουπ εμπορικών αποστολών αναμένονται από τα Βαλκάνια, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των πολιτών
Επόμενο άρθροΈφη Αχτσιόγλου: “Αυτονόητο δικαίωμα των ΛΟΑΤΚΙ ο γάμος και η τεκνοθεσία χωρίς καμία διάκριση”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ