Δημήτρης Κούβελας: «Η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει την αστική συγκοινωνία που της αξίζει. Συνεχίζω να αγωνίζομαι για αυτό»

Η μετάβαση από τον πολύπαθο ΟΑΣΘ σε μια πιο δυναμική αστική συγκοινωνία αποτελεί για τον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Δημήτρη Κούβελα πολύ σημαντική προτεραιότητα.

Από την εκλογή του το 2019 δεν σταμάτησε να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες, τις ανάλογες επαφές και να ασκεί πιέσεις προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία των αστικών συγκοινωνιών και να μειωθεί η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού.

«Η ενίσχυση του ΟΑΣΘ δεν είναι εύκολη υπόθεση και απαιτείται χρόνος υπό τις παρούσες συνθήκες», τόνισε ο Δημήτρης Κούβελας στη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΘ Κώστα Ταγγίρη.

Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης εξέφρασε την ικανοποίησή του καθώς σήμερα, μετά από περίπου δύο χρόνια, ο ΟΑΣΘ έβγαλε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης 307 λεωφορεία, αποτέλεσμα των 115 νέων οδηγών που βρίσκονται ήδη στο τιμόνι, και όπως επισημαίνει «θα διευκολύνει τους συμπολίτες μας που χρησιμοποιούν την αστική συγκοινωνία καθώς προστέθηκαν νέα δρομολόγια».

Όπως πρόσθεσε ο Δημήτρης Κούβελας «έχουμε ακόμη περιθώρια βελτίωσης ώστε να είναι ποιοτικότερη η καθημερινότητα χιλιάδων συμπολιτών μας και επισκεπτών της πόλης», επισημαίνοντας ότι «θα συνεχίσω να συνδράμω με όλες τις δυνάμεις μου για έναν νέο, πιο ευέλικτο και σύγχρονο ΟΑΣΘ».

Προηγούμενο άρθροΕνεργειακές Κοινότητες και εμπόδια στην πρακτική εφαρμογή της Ενεργειακής Δημοκρατίας
Επόμενο άρθροΜε δημάρχους Δήμων της Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Διευθυντής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού Μιχάλης Μπεκίρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ