Η διαχείριση των απορριμμάτων στο επίκεντρο σύσκεψης στο δημαρχείο Καλαμαριάς

Σύσκεψη με αντικείμενο την εξεύρεση της βέλτιστης λύσης στο σοβαρό ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων της Καλαμαριάς πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης.

Σε αυτήν συμμετείχαν η δήμαρχος, Χρύσα Αράπογλου, οι αντιδήμαρχοι Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και Οικονομικών, Διοίκησης & Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Μαίρη Τσιραμπίδου και Ζαχαρίας Κώστας αντίστοιχα, ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ, Μιχάλης Γεράνης, ο γενικός διευθυντής της «Ανατολικής-Αναπτυξιακός Οργανισμός ΟΤΑ», Ιάκωβος Σαρηγιάννης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Καλαμαριάς και του ΦοΔΣΑ.

Το κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η εφαρμογή του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ) όσον αφορά στα απορρίμματα του Δήμου Καλαμαριάς, καθώς τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την κατασκευή του FlyOver επηρεάζουν καταλυτικά την αποκομιδή.

Επιπλέον, στη σύσκεψη συζητήθηκε το κρίσιμο θέμα της περαιτέρω αύξησης της γραμμής ανακύκλωσης με την προοπτική της ανάπτυξης του ρεύματος των βιοαποβλήτων (καφέ κάδος).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ