ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Οι ευρωεκλογές του Ιουνίου είναι ίσως οι πιο κρίσιμες των τελευταίων 10ετιών

Στον «οδικό χάρτη» προς το έκτακτο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα διεξαχθεί 23-25 Φεβρουαρίου αναφέρεται η απόφαση της της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που συνεδρίασε στις 13 και 14 Ιανουαρίου.

«Η πορεία προς το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πρέπει να συνδυαστεί ιδεολογικά και προγραμματικά με την προετοιμασία για τη μάχη των ευρωεκλογών του Ιουνίου 2024, που είναι ίσως οι πιο κρίσιμες των τελευταίων δεκαετιών», υπογραμμίζεται.

Η ΚΕ, στην απόφασή της, σημειώνει ότι στη μάχη των ευρωεκλογών «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ως το μεγαλύτερο κόμμα του προοδευτικού χώρου στην Ελλάδα κι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη, πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο», ενώ ξεκαθαρίζει πως «μέσα από τις γραμμές του Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς, και την ευρωομάδα της Αριστεράς, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο» συμβάλλει «ως μια γέφυρα συνεργασίας και συμπόρευσης των αριστερών, σοσιαλιστικών και πράσινων δυνάμεων».

Εξάλλου, η ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την απόφασή της εξουσιοδοτεί την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος να «προσδιορίσει τη διαδικασία των προκριματικών εκλογών για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου», η οποία θα ξεκινήσει στις 25 Γενάρη 2024 «με το άνοιγμα της πλατφόρμας του isyriza για την κατάθεση υποψηφιοτήτων».

Προηγούμενο άρθροΤο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός δρομολογεί νέες εξελίξεις
Επόμενο άρθροΔ. Παπαστεργίου: Στο gov wallet προστίθενται τις επόμενες μέρες η κάρτα αιμοδότη, η ακαδημαϊκή ιδιότητα, αλλά και οι επαγγελματικές ιδιότητες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ