Στ. Καλαφάτης: «Απόλυτη ικανοποίηση των βουλευτών της Ν.Δ. για τις τελευταίες ενημερωτικές συζητήσεις. Αποτελούν, άλλωστε, πάγια πρακτική»

Σημεία συνέντευξης του Γενικού Γραμματέα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρου Καλαφάτη στον ΑΝΤΕΝΝΑ και τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου

«Από τις ενημερωτικές συναντήσεις που κάναμε αυτό το διήμερο, βγήκαμε όλοι πολύ πιο δυνατοί. Οι συζητήσεις  έγιναν σε εξαιρετικό κλίμα. Έλαβαν το λόγο όσοι συνάδελφοι ήθελαν και νιώθω, ότι όλοι είναι ικανοποιημένοι. Έγινε ένας πάρα πολύ ουσιαστικός διάλογος και είμαι πολύ περήφανος για το επίπεδο της συζήτησης», τόνισε αναφερόμενος στις ενημερωτικές συναντήσεις βουλευτών του κόμματος για την κυβερνητική πρωτοβουλία που αφορά την ισότητα στον πολιτικό γάμο, ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξη στον  ΑΝΤΕΝΝΑ και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τους δημοσιογράφους Γιώργο Παπαδάκη και Μαρία Αναστασοπούλου. Και πρόσθεσε: «Οι συζητήσεις αυτές αποτελούν μια πάγια πρακτική. Με τις οδηγίες του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κάνουμε συζητήσεις – ενημερώσεις για όλες τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης με τους Υπουργούς. Το έχουμε κάνει άλλες 20 φορές τους τελευταίους πέντε μήνες».

Αναφερόμενος στο περιεχόμενο της κυβερνητικής πρωτοβουλίας ο κ. Καλαφάτης επισήμανε: «Η ρύθμιση που καταρτίζεται είναι μια ρύθμιση ανθρωπιάς και ευαισθησίας κυρίως για τα παιδιά. Αποβλέπει στην ισότητα όλων, ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού. Αφορά πρωτίστως την ευαισθησία απέναντι στα παιδιά. Όσα κι αν είναι αυτά που έρχεται να καλύψει. Και δεν αφήνει κανένα παράθυρο για να υπάρξει Γονέας 1, Γονέας 2».

Αναφερόμενος στην προσωπική του θέση υπογράμμισε: «Ακολουθώ την πολιτική που εκπονήθηκε από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Συμφωνώ απολύτως με όσα είπε ο Πρωθυπουργός τόσο ως προς την ουσία, όσο και ως προς  τη διαδικασία. Είναι ζήτημα που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και στην εθνική στρατηγική για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+».

Ερωτώμενος για τις απόψεις του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, απάντησε: «Σέβομαι και τιμώ τον Αντώνη Σαμαρά. Δεν σχολιάζω τις  απόψεις κανενός συναδέλφου και πολύ περισσότερο δεν σχολιάζω τις απόψεις του πρώην  Πρωθυπουργού».

Για τους ισχυρισμούς του Προέδρου της Ελληνικής Λύσης περί δημιουργίας νέου κόμματος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Καλαφάτης τόνισε: «Αδυνατώ να παρακολουθήσω πολλές φορές τον λόγο πολλών πολιτικών αντιπάλων. Πολλά από αυτά τα οποία λέγονται δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Προηγούμενο άρθροΣτο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός ο πρωθυπουργός
Επόμενο άρθροΧραντ Ντινκ: 1.500.000 +1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ