ΣυΝΚ/ ΦΕΤΕΠΑΚ: Βιωματικό εργαστήριο με τίτλο «Κάνε την αλλαγή, είναι στο χέρι σου!»

Θέλεις να λαμβάνεις μέρος στη λήψη αποφάσεων που σ’ επηρεάζουν;

Θέλεις να αποκτήσεις νέες δεξιότητες, εργαλεία και γνώσεις;

Θέλεις να δικτυωθείς με άτομα με κοινές ανησυχίες και να οργανώνεις δραστηριότητες στην κοινότητά σου κάνοντας την αλλαγή;

Αν η απάντηση είναι #ΝΑΙ σε όλα, τότε θα σε περιμένουμε στο βιωματικό μας εργαστήριο με τίτλο «Κάνε την αλλαγή, είναι στο χέρι σου!», το οποίο διοργανώνεται από το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου (ΣυΝΚ) σε συνεργασία με τη Φοιτητική Ένωση του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΦΕΤΕΠΑΚ).

Το τρίτο εργαστήριο του προγράμματος του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου με τίτλο ’’Youth Ski(ll)ing to Future’’ θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη και ενίσχυση των δεξιοτήτων της συνηγορίας (advocacy) και άσκησης πίεσης (lobbying), όπου θα εξεταστεί και η διαφορά μεταξύ των δύο. Επίσης, με τη βοήθεια των εκπαιδευτριών του εργαστηρίου Δόξια Μηνά και Ηλιάνα Πετρίδου, οι συμμετέχοντες και συμμετέχουσες μέσα από απτά παραδείγματα και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία θα αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για την ανάληψη δράσης μέσω της δημιουργίας μιας επιτυχημένης εκστρατείας ενημέρωσης σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, με στόχο την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων.

Το εν λόγω εργαστήριο, θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιανουαρίου 2024, μεταξύ 10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ., στο Roots-The Space, στην Λεμεσό, στην ελληνική γλώσσα και απευθύνεται σε νέους και νέες ηλικίας 16 – 30 ετών.

Έλα να απολαύσουμε μαζί ένα ευχάριστο πρωινό με εμπνευσμένες συζητήσεις για το πώς μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά! Η συμμετοχή στο διαδραστικό εργαστήριο είναι ανοιχτή και δωρεάν, απλά κάνε την εγγραφή σου ΕΔΩ. Επίσης, στο τέλος του εργαστηρίου, θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής σε όλους του συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες.

Το ERASMUS+ πρόγραμμα “Youth Ski(ll)ing to Future” συντονίζεται και υλοποιείται από το Συμβούλιο Νεολαίας Κύπρου. Στόχος του προγράμματος είναι να αναπτύξει τις δεξιότητες ζωής των νέων της Κύπρου και τη βελτίωση της απασχολησιμότητάς τους, με βάση τις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Προς την κατεύθυνση αυτή, στο πλαίσιο του προγράμματος,

θα υλοποιηθούν οκτώ βιωματικά εργαστήρια τα οποία θα εστιάσουν στην ανάπτυξη της κριτικής και αναλυτικής σκέψης, των χρηματοοικονομικών γνώσεων, του ψηφιακού γραμματισμού, του γραμματισμού στα ΜΜΕ και τις δεξιότητές διαχείρισης έργου.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις επικοινωνήστε στο project@cyc.org.cy ή στο τηλ. 22878316.

Η ευκαιρία σου να διαμορφώσεις το μέλλον σου ξεκινά #ΤΩΡΑ!


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ