Αύξηση επιδόματος γέννησης από τα 2.000 ευρώ στα 2.400 ευρώ για το πρώτο παιδί και περαιτέρω ενισχύσεις για τα επόμενα ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Την αύξηση του επιδόματος γέννησης από 2.000 ευρώ σε 2.400 ευρώ για κάθε πρώτο παιδί, στα 2.700 ευρώ για το δεύτερο παιδί, στα 3.000 για το τρίτο παιδί και στα 3.500 ευρώ για πάνω από 4 παιδιά (πολύτεκνες οικογένειες) ανακοίνωσε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτήν την ώρα, από κοινού με τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, στο πλαίσιο της οποίας ανακοινώνονται μέτρα πρόσθετης στήριξης των νέων γονιών.

Η αύξηση, όπως είπε η κα. Ζαχαράκη θα είναι αναδρομική ώστε να καλύπτει και το 2023 και θα καταβάλεται από τον Απρίλιο 2024 σε δύο ισόποσες δόσεις.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ πενταετής αποτίμηση της «Συμφωνίας» των Πρεσπών ή πως μία συνθήκη που έχει παραβιαστεί πρέπει να ακυρωθεί
Επόμενο άρθροΈλεγχοι του τμήματος εποπτείας αγοράς σε βιομηχανικά προϊόντα κατά το 2023

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ