Συνάντηση του Υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη, με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ Θανάση Παπαϊωάννου

Με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ, Θανάση Παπαϊωάννου συναντήθηκε σήμερα στο Διοικητήριο ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης.

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο Σύμβουλος του ΑΣΕΠ στο Αποκεντρωμένο Τμήμα Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννης Ποδιώτης.

Οι κύριοι Κωνσταντινίδης και Παπαϊωάννου συζήτησαν για το νέο πλαίσιο επιλογής διοικήσεων των φορέων του Δημοσίου, όπως διαμορφώθηκε μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών που θεσμοθετεί ένα νέο, ευέλικτο και πιο στοχευμένο σύστημα επιλογής και αξιολόγησης 600 θέσεων διοικήσεων σε περισσότερους από 500 φορείς του δημοσίου τομέα.

Επίσης, ο Υφυπουργός ενημερώθηκε για τις διαδικασίες προσλήψεων που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ ο κ. Πρόεδρος του ΑΣΕΠ προσκάλεσε τον κ. Κωνσταντινίδη το Υφυπουργείο Μακεδονίας και Θράκης να συνδράμει στη διοργάνωση συνεδρίου που προγραμματίζει στη Θεσσαλονίκη το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΜιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Παραιτήθηκε από βουλευτής – Αποχωρεί από την πολιτική
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Γέφυρα ζωής για βρέφος – Από Άγιο Λουκά στο Ιπποκράτειο σε 6 λεπτά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ