Το θεραπευτικό κέντρο «Η ΤΟΛΜΗ ΠΑΦΟΥ» διοργανώνει διάλεξη για τις εξαρτήσεις στην ανάπτυξη και η σημαντικότητα της πρόληψης

Το Ανοιχτό Θεραπευτικό Κέντρο Εξαρτημένων Ατόμων Η ΤΟΛΜΗ ΠΑΦΟΥ σε συνεργασία με το Δήμο Πάφου, το ΚΕΝΘΕΑ και την Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων πόλης και επαρχίας Πάφου, διοργανώνουν διάλεξη τη Δευτέρα  29/1/24 και ώρα 18:00 στο Αττικόν.

Το θέμα της ενημερωτικής ομιλίας είναι ¨Εξαρτήσεις στην ανάπτυξη: Δεδομένα, Πρόληψη και Φροντίδα¨ με εισηγητή τον κ. Γεώργιο Πεπέτσιο, Συμβουλευτικό Ψυχολόγο – Ψυχοθεραπευτή και καλείται το κοινό να συμμετέχει για την κατάλληλη ενημέρωση και πρόληψη.

Σύμφωνα με την κ. Έλενα Χριστοφόρου, Πρόεδρο της ΤΟΛΜΗΣ Πάφου, η αύξηση των ατόμων που ζητούν βοήθεια στην Πάφο είναι πολύ ανησυχητική και ειδικά στις ηλικίες 12-14 ετών, με την απειλή να είναι στην πόρτα μας κρίνεται απαραίτητη και ιδιαίτερα χρήσιμη η καθοδήγηση στους γονείς, από τους ειδικούς.

Για στήριξη της ΤΟΛΜΗΣ, που παρέχει Δωρεάν υπηρεσίες και στο μεγαλύτερο μέρος της λειτουργεί από εισφορές, το κόστος συμμετοχής στη διάλεξη ως εισφορά στο θεραπευτικό κέντρο, έχει καθοριστεί στα €10.

Πληροφορίες τηλ. 99361042.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΤώρα στη Θεσσαλονίκη: Πορεία ενάντια στην ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων
Επόμενο άρθροΚ. Μαυρίδης: Ιδιόμορφες προκλήσεις ασφάλειας της ΕΕ στη Μεσόγειο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ