Επίσκεψη της υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως στον Τομέα Μακεδονίας – Θράκης του ΥΠΕΣ

Επίσκεψη στον Τομέα Μακεδονίας – Θράκης του υπουργείου Εσωτερικών θα πραγματοποιήσει σήμερα Δευτέρα η υπουργός Εσωτερικών, Νίκη Κεραμέως, συνοδευόμενη από τον υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη.

Πρώτη στάση της υπουργού θα αποτελέσει η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, φορέας του Τομέα Μακεδονίας – Θράκης του υπουργείου Εσωτερικών, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση και προβολή της καινοτομικής δραστηριότητας της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης, με έμφαση σε σκοπούς κοινωφελείς και δημόσιου συμφέροντος.

Στη συνέχεια, η υπουργός θα επισκεφθεί τον Τομέα Μακεδονίας – Θράκης του υπουργείου Εσωτερικών και θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Κέντρου Καινοτομίας και Τεχνολογίας Θεσσαλονίκης (Thess INTEC) και του Κέντρου Διαφυλάξεως Αγιορειτικής Κληρονομιάς (Κε.Δ.Α.Κ.), ενώ αμέσως μετά θα περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις του Διοικητηρίου. Έπειτα η υπουργός θα παρευρεθεί στην κοπή της πίτας του Τομέα Μακεδονίας – Θράκης του υπουργείου Εσωτερικών.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΝέα Αριστερά: Η Ελλάδα χρειάζεται ισχυρή άμυνα, όχι όμως μια ατέρμονη και πολυδάπανη κούρσα εξοπλισμών
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Παραδίδονται πλήρως στην κυκλοφορία σήμερα Εγνατία και Βενιζέλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ