Ευχαριστίες προς το Διοικητικό Προσωπικό για την αφοσίωση και το έργο τους, εξέφρασε ο ΔΔΟ του ΤΕΠΑΚ

Η εξυπηρέτηση της Πανεπιστημιακής Κοινότητας με την παροχή άμεσων και ποιοτικών υπηρεσιών, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς πελάτες, στη βάση των αρχών της χρηστής διοίκησης, αποτελεί τον κύριο ρόλο των Διοικητικών Υπηρεσιών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ).

Αυτό τονίστηκε κατά την καθιερωμένη συνάντηση του Διοικητικού Προσωπικού του ΤΕΠΑΚ για την κοπή της βασιλόπιτας και τις ευχές για το νέο έτος, η οποία πραγματοποιήθηκε, με επιτυχία, την Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024.

Τη συνάντηση προλόγισε ο Διευθυντής Διοίκησης και Οικονομικών (ΔΔΟ) του Πανεπιστημίου, Δρ Κώστας Χόππας, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Προσωπικού για την αφοσίωση και το έργο τους κατά το προηγούμενο έτος 2023.

Ακολούθησαν οι παρουσιάσεις των επιτευγμάτων και κύριων δράσεων των Διοικητικών Υπηρεσιών από Προϊσταμένες/νους και άλλα στελέχη του Πανεπιστημίου.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής αναφέρθηκε στους στόχους και τις προτεραιότητες των Διοικητικών Υπηρεσιών για το νέο έτος 2024, τα οποία βασίζονται στον νέο Στρατηγικό Προγραμματισμό Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου 2023-2030 και παρότρυνε τα μέλη του Προσωπικού να εργαστούν με ζήλο για την επίτευξή τους.

«Αυτές οι προτεραιότητες θα αποτελέσουν οδηγό για ακόμα πιο αποτελεσματική και αποδοτική εργασία, προς όφελος των φοιτητών/ φοιτητριών και του Πανεπιστημίου», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Δρ Χόππας.

Η συνάντηση, η οποία διενεργήθηκε σε ευχάριστο κλίμα και με την αθρόα προσέλευση των μελών του Διοικητικού Προσωπικού, ολοκληρώθηκε με την κοπή της βασιλόπιτας και την κλήρωση δώρων για το προσωπικό.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΔράσεις για εκσυγχρονισμό θεσμών, βελτίωση ζωής πολιτών ανακοίνωσε ο ΠτΔ της Κύπρου
Επόμενο άρθροΒ. Κόκκαλης για μπλόκα: Με τα αυτονόητα δε θα κοροϊδέψουν τους αγρότες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ