Στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας η Υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της Υπουργού Εσωτερικών στη Θεσσαλονίκη στις 29 Ιανουαρίου, η Νίκη Κεραμέως ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας στο ιστορικό κέντρο της πόλης, συνοδευόμενη από τον Υφυπουργό, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Στάθη Κωνσταντινίδη.
Η κα. Κεραμέως ενημερώθηκε για τους στόχους, την αποστολή και τις δράσεις που υλοποιεί η ΑΖΚ, προς όφελος της επιχειρηματικότητας και είχε την ευκαιρία να γνωρίσει νεοφυείς επιχειρηματίες που εργάζονται στον συνεργατικό χώρο των εγκαταστάσεων της ΑΖΚ.
Οι δράσεις εξωστρέφειας της ΑΖΚ υποστηρίζουν το οικοσύστημα καινοτομίας της Βορείου Ελλάδος που έχει αρχίσει να αποκτά διεθνή αναγνωρισιμότητα, καθώς πολυεθνικές εταιρίες εγκαθίστανται στην περιοχή, ψηφιακοί νομάδες επιλέγουν τη Θεσσαλονίκη για να εργαστούν και ελληνικές νεοσύστατες επιχειρήσεις (startups) εξασφαλίζουν σημαντικές χρηματοδοτήσεις από επενδυτικά κεφάλαια του εξωτερικού.

Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΘ. Καράογλου «Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θωρακίζουν και δυναμώνουν την Ελλάδα»
Επόμενο άρθροΕΠΕΤΕΙΑΚΗ 30ή AGROTICA: Από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του θεσμού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ