ΤΕΠΑΚ : Εκδήλωση απονομής των βραβείων του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ανέγερση του κτηρίου του Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών

Το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) διοργανώνει εκδήλωση για την απονομή των βραβείων του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την ανέγερση των κτηριακών εγκαταστάσεων του Τμήματος Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του Πανεπιστημίου, στη Λεμεσό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024, στις 6 μ.μ., στο Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λεμεσού (Αποθήκες Παπαδάκη). Στον χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκονται εκτεθειμένα τα έργα που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.

Πατήστε ΕΔΩ για να τα δείτε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, τα οποία ανακοινώθηκαν στις 17 Ιανουαρίου 2024, και έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΤΕΠΑΚ.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο30 διοργανώσεις AGROTICA: Η ΔΕΘ-HELEXPO τίμησε σε ειδική επετειακή εκδήλωση τους συντελεστές μιας έκθεσης που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία
Επόμενο άρθροΔημήτρης Κούβελας: «Νομοθετούμε χωρίς ¨ναι μεν, αλλά¨ για τον αθλητισμό!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ