Την υποψηφιότητά του για τις Ευρωεκλογές υπέβαλλε ο Λουκάς Φουρλάς

Την υποψηφιότητά του για τις επικείμενες ευρωεκλογές υπέβαλε ο Λουκάς Φουρλάς ενώπιον του πολιτικού γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού. Ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ και του ΕΛΚ με γραπτή δήλωση του αναφέρεται στην υπόσχεση που έδωσε πριν 5 χρόνια, με την πρώτη του εκλογή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, να πορευθεί με εντιμότητα και να παλέψει για τον τόπο του, την Κύπρο, και τονίζει “Σήμερα, μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια και να σας πω ότι προσπάθησα να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και να κρατήσω την υπόσχεσή μου”, προσθέτοντας Σε αυτά τα πέντε χρόνια έγιναν αρκετά. Υπάρχουν κι άλλα πολλά να γίνουν”.

Διαβάστε ολόκληρη την δήλωση του Ευρωβουλευτή:

Φίλες και φίλοι,

Υπέβαλα την υποψηφιότητα μου ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου του Δημοκρατικού Συναγερμού, ώστε να συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτιο για τις επικείμενες εκλογές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Πριν από πέντε χρόνια έδωσα την υπόσχεση ότι θα υπηρετήσω τον άνθρωπο, ότι θα πορευθώ με εντιμότητα, καθαρό σταράτο λόγο. Να γίνω φωνή όσων έχουν ανάγκη και να παλέψω για τον τόπο μας.

Σήμερα, μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια και να σας πω ότι προσπάθησα να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας και να κρατήσω την υπόσχεσή μου.

Συνεχίζω να υπηρετώ την ενότητα αυτής της παράταξης σεβόμενος πλήρως τις αρχές και τις αξίες με τις οποίες όλοι οφείλουμε να συμπορευτούμε.

Το χρωστώ στις δεκάδες χιλιάδες των συμπατριωτών μου που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν το δικαίωμα να τους εκπροσωπώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Έμαθα στη ζωή μου να πορεύομαι με αξιοπρέπεια προσπαθώντας να συνενώνω χωρίς να διχάζω και να αγωνίζομαι για το κοινό καλό των συμπολιτών και του τόπου μας.

Σε αυτά τα πέντε χρόνια έγιναν αρκετά. Υπάρχουν κι άλλα πολλά να γίνουν.

Συνεχίζουμε λοιπόν, με τη δικιά σας δύναμη, ανθρώπινα στην Ευρώπη.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ