Ανανέωση Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας με το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου

Με την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου, κα Μαρία Παναγιώτου, συναντήθηκε ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Απόστολος Αποστολίδης, σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024, στην Πρυτανεία.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, κ. Κωνσταντίνος Πολυκάρπου, ο Πρόεδρος του Τμήματος Δασοπονίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του ΑΠΘ, Καθηγητής Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Γεωπονίας του ΑΠΘ, Καθηγητής Στέφανος Κουνδουράς, ο Πρόεδρος του Τμήματος Κτηνιατρικής του ΑΠΘ, Καθηγητής Πασχάλης Φορτομάρης και ο Συντονιστής της Συμφωνίας, Επίκ. Καθηγητής Γεώργιος Βατζιάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, υπογράφηκε η ανανέωση της Συμφωνίας Επιστημονικής Συνεργασίας μεταξύ του ΑΠΘ και του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Κύπρου και συζητήθηκαν οι προοπτικές ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων. Η Συμφωνία προβλέπει, μεταξύ άλλων, επιστημονική κινητικότητα για ερευνητικούς όσο και για συμβουλευτικούς σκοπούς.

Η Συμφωνία Επιστημονικής Συνεργασίας υπογράφηκε μεταξύ των δύο φορέων για πρώτη φορά το 1996, ενώ σήμερα ανανεώθηκε για αλλά πέντε έτη.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠαραλειπόμενα «Πράσινης Γραμμής» – «Αιματηρών Χριστουγέννων» 1963 .
Επόμενο άρθροΤΕΠΑΚ/Εργαστήριο: Πώς να υποστηρίξετε την αυτορρύθμιση της μάθησης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ