Μπλόκο στους αγρότες που κατευθύνονταν Θεσσαλονίκη – Μπαίνουν στα χωράφια με τρακτέρ για να το παρακάμψουν

Φραγμό έστησε η Ελληνική Αστυνομία στους αγρότες που είχαν ξεκινήσει νωρίτερα από τον κόμβο Πορταριάς, στο ύψος των Νέων Μουδανιών, με σκοπό να φθάσουν στη Θεσσαλονίκη και στο υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.

Συγκεκριμένα, μία κλούβα των ΜΑΤ στήθηκε στο Λάκκωμα, επί της ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών, για να ανακόψει την πορεία των 40 περίπου τρακτέρ που ήθελαν φθάσουν στη Θεσσαλονίκη για να επιδώσουν ψήφισμα με τα αιτήματά τους Διοικητήριο.

Ο εκπρόσωπος των αγροτών του μπλόκου των Μουδανιών και πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Σημάντρων Χαλκιδικής, Φιλοκλής Κοτζιάς, δήλωσε πως είναι ομόφωνη απόφαση των αγροτών να μείνουν επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ύψος του Λακκώματος, μέχρι η αστυνομία να αλλάξει τη στάση της και να τους αφήσουν να περάσουν για να κάνουν και ειρηνική διαμαρτυρία προς το ΥΜΑΘ.
Υπενθυμίζεται πως το αγροτικό μπλόκο στον κόμβο Πορταριάς είχε στηθεί εδώ και ημέρες ενώ χθες είχαν κλείσει για περίπου 10 ώρες το σημείο.

Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ