ΕΒΕΘ: Μεγάλη η συνεισφορά της 30ης AGROTICA στην τοπική οικονομία

Νέα δεδομένα διαχείρισης επισκεπτών για μεγάλα γεγονότα διαμόρφωσε η φετινή 30ή επετειακή AGROTICA, που υπερέβη κάθε προσδοκία, όπως επισημαίνει η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕΘ), σε σημερινή ανακοίνωσή της. «Η συστηματική και υψηλού επιπέδου δραστηριότητα και αφοσίωση της διοίκησης και όλων των στελεχών και εργαζόμενων της ΔΕΘ-HELEXPO συνέβαλαν αποφασιστικά, προκειμένου η AGROTICA του 2024 να αποτελέσει και έναν πυλώνα στήριξης της τοπικής οικονομίας. Η τελική επισκεψιμότητα των 153.623 ατόμων στην AGROTICA και η άρτια λειτουργία των τεσσάρων δωρεάν χώρων στάθμευσης επισκεπτών, που έθεσε σε λειτουργία η ΔΕΘ-HELEXPO περιφερειακά της πόλης, αποτελούν την καλύτερη απόδειξη πως όταν υπάρχει βούληση και σχέδιο η Θεσσαλονίκη έχει όλες τις δυνατότητες να πρωταγωνιστεί» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Κατά τη διοίκηση του ΕΒΕΘ, η ευταξία και η οργανωμένη προσέλευση εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών και εκθετών από και προς τo Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, καθώς και πολλών δεκάδων βαρέων γεωργικών μηχανημάτων, φανερώνουν πως η ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης επιτέλεσαν αποτελεσματικά και κυρίως υπεύθυνα απέναντι στην πόλη το καθήκον τους. Καίριος ήταν και ο ρόλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και άλλων δήμων και φορέων της πόλης, προκειμένου να επιτευχθεί το αποτέλεσμα της εξαιρετικά οργανωμένης υλοποίησης ενός τόσο μεγάλου γεγονότος.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΔεύτερο μετάλλιο για την Πλατανιώτη στην Ντόχα
Επόμενο άρθροΠώς θα ανοίξουν τα γήπεδα από τις 13 Φεβρουαρίου – Από 6 Μαρτίου με κάμερες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ