Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Ανθρωπιστικών Επιστημών Mohamed bin Zayed των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Ανθρωπιστικών Επιστημών Mohamed bin Zayed (MBZUH) των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, σήμερα, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024. Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Χαράλαμπος Φείδας, και η Δρ Karima Matar AlMazrouei, ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου MBZUH των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας έγινε στην Αίθουσα της Συγκλήτου του ΑΠΘ, παρουσία του Πρίγκιπα Mohamed Rashid Al Hameli και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του MBZUH ενώ από την πλευρά του ΑΠΘ συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας, Καθηγητής Νικόλαος Μαγγιώρος, και η Καθηγήτρια του Τμήματος Θεολογίας Αγγελική Ζιάκα.

Το Μνημόνιο προβλέπει την ακαδημαϊκή, εκπαιδευτική και ερευνητική συνεργασία μεταξύ των δύο Ιδρυμάτων, σε πεδία κοινού ενδιαφέροντος των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών, όπως είναι της θεολογίας, της θρησκείας, του πολιτισμού και της γλώσσας. Επίσης, προβλέπει, μεταξύ άλλων, την ανταλλαγή καθηγητών και φοιτητών, τη διοργάνωση συνεδρίων, επιστημονικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων και θερινών σχολείων για θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Επισυνάπτεται φωτογραφία από την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας: (από αριστερά προς δεξιά) η Δρ Karima Matar AlMazrouei, ο Πρίγκιπας Mohamed Rashid Al Hameli και Πρόεδρος του ΔΣ του MBZUH, ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Χαράλαμπος Φείδας, και ο Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας, Καθηγητής Νικόλαος Μαγγιώρος.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΟΥΣ
Επόμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Θέλουμε να δημιουργήσουμε 200.000 νέες θέσεις εργασίας – Γι’ αυτό και ονομάσαμε το σχέδιο «Ελλάδα 2.0»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ