Από τις 25 έως τις 27 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Πιο δυναμική από ποτέ επιστρέφει η διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας BEYOND, που διοργανώνεται για τέταρτη φορά στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από τις 25 έως τις 27 Απριλίου, προκειμένου να εμπνεύσει, να συναρπάσει και να προαγάγει αποτελεσματικά τη συνεργασία, αλλά και να ενθαρρύνει τη δικτύωση και την καινοτομία.

Διακεκριμένες εταιρίες ηγέτες στον κλάδο της τεχνολογίας, startups και scaleups που αναπτύσσουν δυναμική, ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια, όπως και πρωτοπόροι και οραματιστές από όλο τον κόσμο θα δώσουν το «παρών» σε αυτό το μοναδικό γεγονός τεχνολογίας. Η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) θα αποτελέσει το κεντρικό ζήτημα της διοργάνωσης και θα αναλυθεί διεξοδικά ο ρόλος και οι επιδράσεις της στην καθημερινότητά μας.

Η BEYOND διοργανώνεται από τη ΔΕΘ-HELEXPO, τη Be-Best και τους Industry Disruptors Game Changers (IDGC), με συνδιοργανωτές το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και τον δήμο Θεσσαλονίκης. Υποστηρικτές της BEYOND είναι οι ΣΕΠΕ, ΣΕΠΒΕ, ΣΕΚΕΕ και ΗΕΤΙΑ.

Σχετικά με τη BEYOND

H BEYOND είναι μια διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη σε ετήσια βάση. Αποτελεί το κορυφαίο σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών μυαλών της περιοχής, των πιο καινοτόμων εταιρειών, αλλά και των τεχνολογιών αιχμής, με κύριο στόχο να αποτελέσει την κορυφαία διοργάνωση του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Από την τεχνητή νοημοσύνη έως την εικονική πραγματικότητα, η έκθεση λειτουργεί ως κόμβος δικτύωσης, ανταλλαγής γνώσεων και πρακτικής εμπειρίας με πρωτοποριακές καινοτομίες. Στόχος της BEYOND είναι να προωθήσει τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων και να ενισχύσει την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και επιχειρηματικών ευκαιριών.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BEYOND ( www.beyondexpo.gr ).


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΗ Αντιτρομοκρατική ανέλαβε τις έρευνες για τον εκρηκτικό μηχανισμό στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθροΠαραβάσεις/Αναγνώσεις πέμπτη παρουσίαση για το θεατρικό αναλόγιο του ΚΠΙΣΝ στον Φάρο την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου ο Χρήστος Λούλης σε μια σκηνική ανάγνωση αποσπασμάτων από τον «Ερωτόκριτο» του Βιτσέντζου Κορνάρου Σκηνοθετική Επιμέλεια: Δημήτρης & Ορέστης Σταυρόπουλος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ