Τα μέλη της ΕΠΕΤΑΔ αντάλλαξαν ευχές και έκοψαν την πίτα τους.

Η ΕΠΕΤΑΔ(Ένωση Επιστημόνων Επικοινωνίας και Δημοσιογράφων) με δύναμη και αισιοδοξία έκανε τον προγραμματισμό της για το 2024. Έκοψε τη βασιλόπιτά της και παράλληλα ορίστηκαν οι στόχοι για τη νέα χρονιά.

Οι ευρωεκλογές του Ιουνίου απαιτούν ουσιαστική ενημέρωση της κοινής γνώμης και οι επιστήμονες δημοσιογράφοι θα συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στο εγχείρημα αυτό.

Οι νέες τεχνολογίες έδωσαν τη δυνατότητα σε πολλά μέλη ανά το κόσμο, μέσω Skype, να χαρούν την ωραία συνάντηση.

Η πρόεδρος-καθηγήτρια του ΑΠΘ κα Τέσσα Δουλκέρη ευχήθηκε σε όλους το 2024 να είναι μια παραγωγική χρονιά, με πολλές επιτυχίες σε όλα τα επίπεδα.

Έκανε ένα απολογισμό των δράσεων της ΕΠΕΤΑΔ για το 2023 και αναφέρθηκε στο όραμα της για τη στήριξη των μικρών νησιών. Οι αυτοδιοικητικοί και οι συμπολίτες μας στα νησιά επιθυμούν την αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων,μέσω του ταμείου Ανάκαμψης, έτσι ώστε να διεκδικήσουνε ποιοτικότερο τουρισμό και να απευθυνθούνε στις ξένες αγορές με σύγχρονο και ελκυστικότερο πρόσωπο, κατέληξε η κα Δουλκέρη.

Ο τουρισμός και ο πολιτισμός απογειώνουν την Ελλάδα. Τα επιστημονικά συγγράμματα κάθε συμποσίου είναι στη διάθεση των δημάρχων για την τεχνοκρατική υποστήριξη τους.

Η Ελλάδα καλείται να πορευθεί με τόλμη και ρεαλισμό. Να διεκδικήσει υψηλότερα ποσοστά και να αξιοποιήσει τις χρηματοδοτήσεις για τον πράσινο τουρισμό.

Την εκδήλωση τίμησαν υψηλές προσωπικότητες απο το χώρο της πολιτικής, του πολιτισμού και του ακαδημαικού κόσμου.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθρο«Η Ν.Δ. τρέμει τις κινητοποιήσεις, ξορκίζει την προσδοκία πολιτικής αλλαγής»
Επόμενο άρθροΌταν οι λίγοι επιβάλλουν τις απόψεις τους στους πολλούς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ