Τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού- Πώς μεγαλώνουμε ευτυχισμένα παιδιά

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, η Αντιδήμαρχος Παιδικής Μέριμνας, Οικογένειας και Κοινωνίας των Πολιτών Θεοδώρα Λειψιστινού και η Διεύθυνση Παιδικών Σταθμών, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και με την Κοινωνική Παιδιατρική Βορείου Ελλάδος, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα:
«Τα τρία πρώτα χρόνια της ζωής του παιδιού – Πώς μεγαλώνουμε ευτυχισμένα παιδιά» την Παρασκευή 16/02/2024, στις 18.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Αναστασία Ζήση, Δρ. Ψυχολογίας, καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και η Σοφία Καραγιαννοπούλου-Κόγια, Δρ. Ιατρικής/ Παιδίατρος, Πρόεδρος της Κοινωνικής Παιδιατρικής Βόρειας Ελλάδας.
Προτεραιότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι η προστασία του παιδιού και της οικογένειας. Για το λόγο αυτό, ξεκινάμε κύκλους σεμιναρίων και διαλέξεων σε συνεργασία με την επιστημονική κοινότητα, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση που αφορούν στην οικογένεια και στο παιδί.

Σε σχετική δήλωσή της η Αντιδήμαρχος Παιδικής Μέριμνας, Οικογένειας και Κοινωνίας των Πολιτών Θεοδώρα Λειψιστινού σημείωσε: «Η πολιτική του Δήμου Θεσσαλονίκης στοχεύει στη δημιουργία δικτύων και συμπράξεων με όλους τους επίσημους φορείς που έχουν συναφείς αρμοδιότητες σε θέματα προστασίας των παιδιών και της οικογένειας. Επίκεντρο της πολιτικής μας είναι ο άνθρωπος και εκεί θα εστιάσουμε με σειρά ανάλογων δράσεων και πρωτοβουλιών».


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΔίκη για Μάτι: Ενοχή του τότε υπαρχηγού της Πυροσβεστικής για τους 9 πνιγμούς στη θάλασσα ζήτησε ο εισαγγελέας
Επόμενο άρθροΚυρ. Μητσοτάκης: Φθηνότερο ρεύμα για όλους τους αγρότες για 2+8 χρόνια και προκαταβολή του ΕΦΚ 40 εκατ. ευρώ στα τέλη Μαρτίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ