Ενημερωτικές Διαλέξεις για την ανάπτυξη του λόγου- ομιλίας των παιδιών προσχολικής & σχολικής ηλικίας

Η Αντιδημαρχεία Παιδείας και Δια Βίου Μάθησησς του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοθεραπευτών – Ειδικών Παιδαγωγών, θα πραγματοποιήσει Δωρεάν Ενημερωτικές Διαλέξεις για γονείς- κηδεμόνες σε θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη του λόγου – ομιλίας των παιδιών προσχολικής και σχολικής ηλικίας, διαταραχές που είναι δυνατόν να προκύψουν και τρόποι πρόληψης και παρέμβασης.

Μοναδικό κριτήριο επιλογής των συμμετεχόντων να αποτελεί η σειρά προτεραιότητας των εισερχομένων αιτήσεων. Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων είναι στις 24 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 09:00 π.μ. Οι αιτήσεις πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στη πλατφόρμα:
https://opengov.thessaloniki.gr/opengov/eservices/dev/

Θα πραγματοποιηθούν συνολικά οκτώ (8) διαλέξεις, στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Εγνατίας 132), θα ξεκινήσουν τη Τετάρτη 06 Μαρτίου και θα υλοποιούνται μια (1) φορά την εβδομάδα, τις ώρες 17:00-18:30, τις παρακάτω ημερομηνίες:

06/03/24      13/03/24     20/03/24     27/03/24
03/04/24      10/04/24     17/04/24     24/04/24

Κάθε ενδιαφερόμενος, πριν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα πρέπει να λάβει υπόψη του ότι η δήλωση συμμετοχής πρέπει να υποβληθεί, αφού σταθμιστούν πρώτα οι πιθανές οικογενειακές, προσωπικές και επαγγελματικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, λόγω του ότι η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και έχει δικαίωμα να απουσιάσει το μέγιστο σε δυο μαθήματα.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΤελετή Αναγόρευσης του Τμήματος Ιατρικής του ΑΠΘ
Επόμενο άρθροΤριάντα χρόνια μετά την (αργοπορημένη) αναγνώριση του ατιμώρητου και διαρκούς εγκλήματος της Γενοκτονίας των Ελλήνων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ