«Εθελοντισμός και μεταμόσχευση μυελού των οστών» – με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης

Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας του Δήμου Θεσσαλονίκης, από κοινού με την φοιτητική οργάνωση Θεσσαλονίκης MedAction, διοργανώνουν εκδήλωση ευαισθητοποίησης, ανοιχτή προς το κοινό της πόλης, με τίτλο «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου και ώρα 11.00 στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Θεσσαλονίκης στην αίθουσα Μ. Ανδρόνικος. Με τη στήριξη και την παρουσία του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», θα υπάρξει πολύπλευρη επιστημονική ενημέρωση με εισηγήσεις για το έργο του συλλόγου, την αναγκαιότητα του Εθελοντισμού, την μεταμόσχευση μυελού των οστών και τον παιδικό καρκίνο.

Στα πλαίσια του διημέρου 2-3 Μαρτίου στην πόλη μας οι εθελοντές του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» σε συνεργασία με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, θα προβούν σε ενημέρωση και εγγραφή εθελοντών δοτών σε κεντρικά σημεία της πόλης μας (Λ. Πύργος και Πλ. Αριστοτέλους).

Σας προσκαλούμε και σας περιμένουμε όλους.
Η Δημόσια Υγεία είναι υπόθεση όλων.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

Προηγούμενο άρθροΠέρασε “σβηστά” από τις Σέρρες
Επόμενο άρθροΗ INTRACOM-TELECOM στηρίζει σταθερά τη BEYOND. Για 4η χρονιά Χρυσός Χορηγός.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ