Εκδήλωση με Θέμα « Το Ψήφισμα 186 του Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ (4/3/1964) και η έλευση της ΟΥΝΦΙΚΥΠ στην Κύπρο – Ποια τα δεδομένα 60 χρόνια μετά»

Το Κυπριακό Κέντρο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ 186 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ (4/3/1964) ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΥΝΦΙΚΥΠ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ – Ποια τα δεδομένα 60 χρόνια μετά», την Τρίτη, 5 Μαρτίου, 2024 στις 18:00 στο Αμφιθέατρο UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Πρέσβης επί τιμή κύριος Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο οποίος θα αναφερθεί στην ιστορική διάσταση και ο Διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς για το Κυπριακό κύριος Μενέλαος Μενελάου, ο οποίος θα μιλήσει για τις σύγχρονες προκλήσεις και το αύριο. Στη συνέχει θα καταθέσει σχόλια ο Καθηγητής Οικονομικών και Δημόσιας Πολιτικής, Πρόεδρος του Κυπριακού Κέντρου Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων καθώς και του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διακυβέρνησης στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κύριος Ανδρέας Θεοφάνους. Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Διακυβέρνησης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας κύριος Μιχάλης Κοντός.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και δηλώσεις συμμετοχής (μέχρι 4/3/2024) στο 22841600 ή e-mail: cceia@unic.ac.cy.


Τα άρθρα και τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν αποκλειστικά τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του speaknews.gr στο Google News πατώντας εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ