«Ημέρα Ενημέρωσης» (OPEN DAY) για τις σπουδές στο ΤΕΠΑΚ

Μεγάλο ενδιαφέρον προσέλκυσε η εκδήλωση «Ημέρα Ενημέρωσης» (Open Day) που διοργάνωσε το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), με σκοπό την πλήρη ενημέρωση υποψήφιων προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών/ριών για τα προγράμματα σπουδών και τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει το Πανεπιστήμιο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024, στo Κτήριο του ΤΕΠΑΚ “Τάσσος Παπαδόπουλος”, στη Λεμεσό, από τις 10.30 το πρωί μέχρι και τις 3 το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι/νες είχαν την ευκαιρία να λάβουν ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τα υφιστάμενα και νέα προγράμματα σπουδών του ΤΕΠΑΚ, σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, ως επίσης και για θέματα φοιτητικής ζωής και παροχών.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε παρουσιάσεις τόσο από τα Ακαδημαϊκά Τμήματα σχετικά με τα προγράμματα σπουδών και τις ευκαιρίες μελλοντικής απασχόλησης των αποφοίτων/τριών όσο και από τις Διοικητικές Υπηρεσίες του Πανεπιστημίου για τη φοιτητική ζωή, τις ευκαιρίες κινητικότητας, τη στέγαση, τη στήριξη των φοιτητών/τριών κ.α.

Οι συμμετέχοντες/ουσες είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού καθώς και με υφιστάμενους/ες φοιτητές/ριες για όλα όσα θα ήθελαν να ρωτήσουν και να μάθουν σχετικά με τις σπουδές στο δημόσιο Πανεπιστήμιο της Κύπρου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε, επίσης, ξενάγηση στους χώρους του Πανεπιστημίου και δωρεάν μεταφορά από άλλες πόλεις με λεωφορείο.

Προηγούμενο άρθροΚ. Πιερρακάκης: Η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος
Επόμενο άρθροΤην ίδρυση πολιτικού κόμματος ανακοίνωσε ο Ανδρ. Λοβέρδος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ