Φοιτήτρια του ΤΕΠΑΚ κατέκτησε τη 2η θέση σε Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό

Tη δεύτερη θέση στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό «EDCOM Graduation Competition 2023-2024», κατέλαβε η απόφοιτη της Σχολής Επικοινωνίας και Μέσων Ενημέρωσης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), Σοφία Λεωνίδου, η οποία συμμετείχε στον διαγωνισμό εκπροσωπώντας το ΤΕΠΑΚ.

Αντιμετωπίζοντας τον ανταγωνισμό από απόφοιτους/τες από 46 Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, απ’ όλη την Ευρώπη, η κατάκτηση της τιμητικής δεύτερης θέσης στον διαγωνισμό, στην κατηγορία «Bachelor Thesis Competition», αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης και της ακαδημαϊκής ικανότητας της απόφοιτης του ΤΕΠΑΚ.

Η έρευνα της Σοφίας, υπό την επίβλεψη της Δρος Μαρίας Βουτσά, εστιάζει στην απεικόνιση των χαρακτήρων LGBT στη διαφήμιση και την αποτελεσματικότητά τους.

Ο ετήσιος αυτός διαγωνισμός διοργανώνεται από το European Institute for Commercial Communications Education (edcom) (https://edcom.eu/) και αποτελεί έναν πυλώνα αριστείας στον τομέα της εκπαίδευσης και της έρευνας στο πεδίο της Επικοινωνίας, των Μέσων Ενημέρωσης, του Ψηφιακού Μάρκετινγκ, κ.ά.

Προηγούμενο άρθρο7 Μαρτίου 1948: Η απελευθέρωση και η Ένωση της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα και η διαρκής υπεράσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας
Επόμενο άρθροΠού, ακριβώς, μείναμε στο Crans Montana και γιατί οι Κύπριοι πολιτικοί θα ριχτούν εντατικά στον αγώνα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ