10ος Διαγωνισμός ποίησης & πεζόμορφου στοχασμού με θέμα “ΚΥΠΡΟΣ 20 Ιουλίου 1974, η μέρα που δάκρυσε ο ελληνισμός“

Ο Σύνδεσμος Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου | Σ.Π.Ε.Κ. σε συνεργασία με τις εκδόσεις Αρχύτας, προκηρύσσει 10ο Διαγωνισμό ποίησης & πεζόμορφου στοχασμού με θέμα “ΚΥΠΡΟΣ 20 Ιουλίου 1974, η μέρα που δάκρυσε ο ελληνισμός “. Ο Διαγωνισμός είναι αφιερωμένος στη μαύρη “επέτειο” των 50 χρόνων από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Ο 10ος Διαγωνισμός αρχίζει στις 06/03/2024 και λήγει στις 15/04/2024. Οι συμμετέχοντες δεν καταβάλλουν έξοδα συμμετοχής στον ΔιαγωνισμόΔικαίωμα συμμετοχής έχουν ελληνόφωνοι από Ελλάδα, Κύπρο και Ομογένεια.

Η έγκριτη Κριτική Επιτροπή καθηγητών, ακαδημαϊκών, επιστημόνων και λογοτεχνών, βάσει κριτηρίων και ειδικού πλαισίου θα επιλέξει τα καλύτερα μεταξύ των έργων που θα κατατεθούν στον Διαγωνισμό.

1ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Το έπαθλο του πρώτου νικητή ή της πρώτης νικήτριας, που θα διακριθεί για την εξέχουσα συμμετοχή του/της θα είναι μια έντυπη έκδοση (ISBN) ενός ποιητικού έργου ή πεζόμορφου στοχασμού του ιδίου/της ιδίας από τις εκδόσεις Αρχύτας, ως σειρά έκδοσης του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου.

2ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Το έπαθλο του δεύτερου νικητή ή της δεύτερης νικήτριας, που θα διακριθεί για την εξέχουσα συμμετοχή του/της θα είναι μια ηλεκτρονική έκδοση eBook, που θα περιλαμβάνει ποιήματα ή πεζόμορφο στοχασμό του ιδίου / της ιδίας, από τις εκδόσεις του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, με ISBN, που θα προσφέρεται ελεύθερα και δωρεάν προς ανάγνωση – μελέτη μέσα από το www.cultural-association.org.

3ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Το έπαθλο του τρίτου νικητή ή της τρίτης νικήτριας, που θα διακριθεί για την εξέχουσα συμμετοχή του/της θα είναι μια ηλεκτρονική έκδοση Audio-Vbook, που θα περιλαμβάνει ποιήματα ή πεζόμορφο στοχασμό του ιδίου / της ιδίας, από τις εκδόσεις του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, με ISBN, που θα προσφέρεται ελεύθερα και δωρεάν προς ακρόαση μέσα από το www.cultural-association.org. Θα απονεμηθεί έντυπο Βραβείο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό μπορεί κανείς να βρει στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://campaign-statistics.com/link_click/OEYhosSG0b_bTi8Q/809464e79015020318ec391d1bf813b2

 

Προηγούμενο άρθροΣτο επίκεντρο η ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Ρουμανίας με έμφαση στην ενέργεια
Επόμενο άρθροΘ. Καράογλου: «Το… παραμύθι της δήθεν υποβάθμισης των δημόσιων πανεπιστημίων δεν έχει… δράκο»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ