Το ΤΕΠΑΚ πάει Λευκωσία!

Στη Λευκωσία για ενημέρωση των υποψήφιων φοιτητών και φοιτητριών για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του, θα βρίσκεται αύριο Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Mall of Cyprus, από τις 10.30 το πρωί μέχρι και τις 6 το απόγευμα. Το περίπτερο του ΤΕΠΑΚ θα βρίσκεται στο ισόγειο (Είσοδος 1) του εμπορικού κέντρου.

Οι επισκέπτες/ριες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πλήρη ενημέρωση για τις σπουδές και τη φοίτηση στο ΤΕΠΑΚ και να επιλύσουν οποιεσδήποτε απορίες σε σχέση με τα κριτήρια εισδοχής, τις παροχές που προσφέρονται και τη φοιτητική ζωή γενικότερα.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα Προπτυχιακά προγράμματα σπουδών κι ΕΔΩ τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του ΤΕΠΑΚ, για την περίοδο 2024 – 2025.

Προηγούμενο άρθροΗ διεύρυνση των εξαγωγικών οριζόντων της Β. Ελλάδας προς τη Σαουδική Αραβία στο επίκεντρο της συνάντησης του ΥΜΑΘ Στάθη Κωνσταντινίδη με τον Πρέσβη Saad Alammar
Επόμενο άρθροΝ. Ανδρουλάκης: Η ίδρυση μη κρατικών/μη κερδοσκοπικών παραρτημάτων ξένων ΑΕΙ εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ